ΤΣΑΝΤΕΣ

NOTIA NEWS

ΓΛΥΦΑΔΑ-ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – NewsbeastΗ Μελάνια και όλες οι άλλες… Αυτός είναι ο τίτλος που ταιριάζει στη συνάντηση των G7! Και αυτό γιατί η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση «φωτιά στα κόκκινα».

Η Μελάνια Τραμπ σε μία επιβλητική εμφάνιση στη Γαλλία έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψων και τα κεφάλια των ηγετών να γυρίσουν. Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα κόκκινο στενό φόρεμα λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με μία χαρακτηριστική σούρα στη μία πλευρά.

Το κατακόκκινο φόρεμα συνδύασε με μεταλιζέ κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα έχει κάτω χωρισμένα σε στυλ φράντζας από τη μία πλευρά δίνοντας έναν σέξι τόνο στο λουκ της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – Newsbeast

Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – Newsbeast Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – Newsbeast Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – Newsbeast Φωτιά στα κόκκινα η Μελάνια Τραμπ κέρδισε όλες τις εντυπώσεις – Newsbeast

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRSource link

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You Might Also Like